Coens Company Clothing

Breed assortiment bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen

CCC-Bedrijfskleding is totaalleverancier voor werk-, horeca-, promotie- en representatieve kleding. Van een representatief kostuum voor een hotel tot een werkoverall voor de bouw, van horecakleding voor een restaurant tot custom made.
CCC-Bedrijfskleding levert aan alle sectoren en heeft op elke vraag een passend antwoord.

Ruim 30 jaar ervaring heeft ervoor gezorgd dat we tegenwoordig jaarlijks meer dan 150 bedrijven in de horeca, bouw of dienstverlening volledig aankleden.

Eigen showroom
Vanuit onze showroom werken wij met een uitgebreid assortiment kleding, veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Graag komen we naar uw bedrijf om u te ontmoeten in uw eigenwerkomgeving, zo kunnen we u altijd voorzien van een goed advies. Door middel van onze ontwerp- borduur- en bedrukkingstudio voorzien wij o.a. uw bedrijfskleding van logo’s. Met onze capaciteit kunnen wij orders aan van (zeer) grote bedrijven of instellingen, maar leveren we ook graag aan een ZZP’er.

Grote bestellingen of persoonlijk advies?
Grote bestellingen? Je vraagt bij CCC-Bedrijfskleding gemakkelijk en geheel vrijblijvend informatie aan. Onze adviseur helpt je graag verder! Wij adviseren je graag en brengen – als je dat wilt – een geheel vrijblijvende offerte voor je uit.

CCC-BEDRIJFSKLEDING OPVALLEND GOED GEKLEED

Live Tracking
Volg op onze live timing/tracking pagina waar zij zitten op het parcours.

Nu bijgewerkt voor de Africa Eco Race

Africa Eco Race
Sponsors
VVRS in aktie voor
Dakar
Morocco Desert Ch.