De Bles

LOGO_DeBles_ZWART VVRS

De Bles is gesitueerd in Stompwijk, zeer centraal gelegen tussen de gemeenten Leiden, Zoetermeer en Leidschendam.

Stompwijk ligt midden tussen de uitgestrekte polders. Het dorp wordt gekenmerkt door de zeer vele draai- en ophaalbruggetjes langs de vaart. Tussen de Stompwijkseweg en de buurtschap Wilsveen ligt een bekende en druk bezochte molengang (‘de drie molens’) met een visgelegenheid in de Driemanspolder.

De Bles heeft, na een volledige renovatie, onlangs haar deuren weer geopend. Dit historische, monumentale en karakteristieke pand uit 1685 is nu een modern, trendy maar bovenal gezellige ontmoetingsplek geworden voor jong en oud met talloze mogelijkheden.

Zo heten wij u graag van harte welkom voor een heerlijk ontbijtje in onze brasserie. Of wat dacht u van een gezellige lunch met vrienden of collega’s? Sluit uw fietstocht door bovengenoemde polders bij ons af met een drankje en een heerlijk borrelgarnituur. Bij mooi weer is het trouwens zeer goed vertoeven op het terras. Of kom culinair genieten in het restaurant waar wij o.a. heerlijke wildgerechten uit de streek serveren.

Maar ook als trouwlocatie voor een onvergetelijke trouwdag, voor feesten en partijen, zakelijk vergaderen of voor een gezellig bezoek met vrienden aan onze Sportsbar; de Bles is dé perfecte locatie en ontmoetingsplek anno nu.

Heeft u na het bezoeken van onze site nog vragen of wenst u een reservering te plaatsen, kom langs, bel of vul het contactformulier in.

Het team van de Bles kijkt uit naar uw bezoek en heet u van harte welkom!

Website | De Bles

 

DeBles-web

Live Tracking
Volg op onze live timing/tracking pagina waar zij zitten op het parcours.

Nu bijgewerkt voor de Africa Eco Race

Africa Eco Race
Sponsors
VVRS in aktie voor
Dakar
Morocco Desert Ch.