Orlaco

orlaco-logo

Vision is our mission

Optimaal zicht rond alle machines, voer- en vaartuigen zou in de visie van Orlaco vanzelfsprekend moeten zijn. Vision is our mission. Voor elke situatie ontwikkelen we professionele zichtoplossingen van hoge kwaliteit met als doel meer veiligheid, efficiëntie en comfort. Orlaco is leidend in het integreren van camera-monitorsystemen voor OEM’ers over de hele wereld. Door productontwikkeling, design, engineering, productie, testen en service in eigen hand te houden, creëren we succes.
Van zeeën tot wegen, van mijnen tot havens en van magazijnen tot bouwterreinen. In een wereld, waarin het continu verhogen van veiligheid, efficiëntie en ergonomie domineert, is zicht rondom machines, voertuigen en vaartuigen nog nooit zo essentieel als vandaag. Orlaco is vastbesloten zichtoplossingen te bieden die uw wensen en de industriestandaarden overtreffen. Daarom loopt Orlaco voorop met innovatie in nauwe samenwerking met OEM’ers. Altijd zoeken we naar kansen om functies te integreren voor meer veiligheid, efficiëntie en comfort. Ontdek onze brede reeks van professionele zichtoplossingen voor bouwmachines, vrachtwagens, bedrijfsvoertuigen, hijskranen, heftrucks, maritieme toepassingen en hulpverleningsvoertuigen.

Orlaco ontwikkelt en produceert camera- en monitorsystemen volgens strikte kwaliteitseisen. We voldoen aan certificeringsstandaarden als ISO/TS 16949 en automotive methoden als APQP/PAPP.

Website | www.orlaco.nl

orlaco-web

Live Tracking
Volg op onze live timing/tracking pagina waar zij zitten op het parcours.

Nu bijgewerkt voor de Africa Eco Race

Africa Eco Race
Sponsors
VVRS in aktie voor
Dakar
Morocco Desert Ch.