Remto automaterialen

remto_logo-vvrs-logo

Remto voor al uw autoonderdelen.
Remto Automaterialen: Uw totaalleverancier op het gebied van automaterialen, gereedschappen, banden, velgen, kentekenplaten en accessoires. Wij zijn sinds 1967 dé partner voor het garagebedrijf in Zoetermeer en omstreken. Sinds 2007 zijn wij tevens actief in de omgeving Nootdorp, Delft en Den Haag vanuit ons filiaal aan de Ambachtshof in Nootdorp.

Wij onderscheiden ons door een breed assortiment producten van A-kwaliteit, snelle leveringen, vakkundig personeel en een persoonlijke benadering van onze klant. De kwaliteit van de onderdelen die wij leveren is gelijk aan de door het originele kanaal gebruikte onderdelen. Hiermee staan wij altijd achter de kwaliteit van de door ons geleverde producten!
Ons assortiment bestaat uit: Automaterialen, Gereedschappen & equipment, Banden, Velgen, Kentekenplaten, Accessoires, Hapro Dakkoffers, Atera Fietsendragers, Non paint artikelen t.b.v. het schadebedrijf

Behalve een snelle levering van kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, bieden wij de garagebedrijven ondersteuning op het gebied van marketing en technische kennis, middels opleidingen kosteloze technische trainingen.

Kortom: Remto Automaterialen is dé partner voor het garagebedrijf in Zuid-Holland!

 

Website | www.remto.nl

remto-web

Live Tracking
Volg op onze live timing/tracking pagina waar zij zitten op het parcours.

Nu bijgewerkt voor de Africa Eco Race

Africa Eco Race
Sponsors
VVRS in aktie voor
Dakar
Morocco Desert Ch.