Set In Motion

 

Set in motion heeft alles op het gebied van sport, spel en activering.

Wij helpen u graag met onze attractieverhuur

Bent u een evenement of bijeenkomst aan het organiseren? Zoekt u een bedrijf dat u kan helpen met attractieverhuur? Set in motion is een bedrijf dat een ruim aanbod van attracties heeft. Onze attracties worden door geheel Nederland en België uitgezet! U kunt op onze website zien waarmee wij u kunnen helpen vanuit onze attractieverhuur. Als u vragen heeft beantwoorden wij deze natuurlijk ook graag.

Voor elk sportief evenement en elke bijeenkomst!

Set in motion heeft een breed aanbod in attractieverhuur. Wij kunnen u bij elk soort evenement helpen. Niet alleen hebben wij ervaring in het werken met kinderen, ook bieden wij attracties voor bedrijfsuitjes en wijkevenementen. Dankzij onze professionele instructeurs kunnen wij u ook helpen met professionele sport- en spelbegeleiding.

Attracties voor jong en oud

Onze attractieverhuur maakt het voor u mogelijk om te kiezen uit een ruim aanbod aan attracties. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor de verhuur van o.a. bungee trampoline, 9m mobiele klimwand, stormbanen, lasergamen en dance pads. Maar ook buitensport activiteiten zoals GPS-tocht en handboogschieten organiseren wij graag voor u.

Sport en spelcentrale

U kunt bij ons ook terecht voor de huur van vrijwel alle sport- en spelmaterialen, deze kunt u huren wanneer u zelfstandig een activiteit wilt organiseren, vanzelfsprekend krijgt u van ons professionele begeleiding. Daarnaast verhuren 27 oud hollandse spelen, zeer geschikt voor zowel jong als oud.

Overige diensten

Naast de verhuur van attracties, oud Hollandse spelletjes en sport- en spel materialen hebben wij ook de expertise in huis op het gebied van:

– Organisatie van sportieve en bedrijfsevenementen
– Professionele sport- en spelbegeleiding
– Reactiveringstrajecten/socialisatietrainingen/participatietrajecten
– Coördinatie sportstimuleringstrajecten
– Buitensport activiteiten

Website | www.setinmotion.nl

setinmotion-web

Live Tracking
Volg op onze live timing/tracking pagina waar zij zitten op het parcours.

Nu bijgewerkt voor de Africa Eco Race

Africa Eco Race
Sponsors
VVRS in aktie voor
Dakar
Morocco Desert Ch.