Van Opzeeland techniek

VAN OPZEELAND TECHNIEK

JONG BEDRIJF MET LANGE STAAT VAN DIENST

Van Opzeeland Techniek is een groothandel in allerhande gereedschap en technische producten op het gebied van aandrijftechniek, verspaning en bevestiging.

AFSPRAAK IS AFSPRAAK

Vanuit onze winkel in Nootdorp voorzien wij onze klanten van allerhande gereedschap en andere technische producten van hoge kwaliteit. We onderscheiden ons door de combinatie van specialistisch advies en een prima service; we werken vrijwel alleen met A-merken zoals Milwaukee, Bahco, Facom, Koyo, Estil, Stahlwille, Metal Work, Fein, Eurobooor, Adamas en Rhodius. Onze chauffeur haalt en brengt dagelijks de goederen met onze eigen bestelbus. Daarbij is ons motto “Afspraak is afspraak”; wij zorgen dat we onze beloftes nakomen en dat u de producten op tijd ontvangt.

BREED ASSORTIMENT – GEREEDSCHAP EN MEER

Onze klantenkring bestaat uit een breed variété aan bedrijven, maar de meeste aanvragen komen vanuit de technische diensten van fabrieken, werkplaatsen en maritieme (ook offshore) locaties. Op basis van onze vele jaren ervaring in deze sectoren, kunnen we onze klanten helpen bij diverse aanvragen en soms specifieke vraagstukken. Naast ons specialisme op het gebied van aandrijftechniek, verspaning en bevestiging, kunt u bij ons terecht bij al uw vragen over lagertechniek, pneumatiek, allerhande (hand)gereedschap, werkplaatsinrichting, machines, persoonlijke beschermingsmiddelen, hef- en hijstechniek, verbruiksartikelen.

SHOWROOM IN NOOTDORP (ZUID-HOLLAND)

In onze showroom in Nootdorp ontmoet u onze specialisten en vindt u een groot deel van ons assortiment aan gereedschap en overige producten. Kom dus gerust eens langs om kennis te maken of om onze producten te bekijken of te testen. Heeft u een specifieke vraag? Uiteraard kunt u ook telefonisch contact et ons opnemen.

Live Tracking
Volg op onze live timing/tracking pagina waar zij zitten op het parcours.

Nu bijgewerkt voor de Africa Eco Race

Africa Eco Race
Sponsors
VVRS in aktie voor
Dakar
Morocco Desert Ch.