Verkeersschool Van Buuren

De organisatie

Verkeersschool van Buuren is een moderne verkeersschool die kandidaten opleidt voor rijbewijzen voor bromfiets, motor, auto, vrachtwagen, bus en aanhangwagen. Achter ons team van enthousiaste instructeurs staat een kantoor dat planning en examens regelt. Bij ons doet iedereen waar hij goed in is, dat is wel zo efficiënt. Je krijgt bij ons altijd rijles in de nieuwste modellen van Kia Rio en de Hyundai Ioniq hybrid, betrouwbaar en veilig. Ons voertuigpark rijdt bij elkaar jaarlijks honderdduizenden kilometers. Daarom rijden we in de nieuwste modellen, die zuiniger rijden en minder CO2 uitstoten.

Een professionele organisatie, een degelijk wagenpark en een team goed geschoolde instructeurs van Verkeersschool Van Buuren staan garant voor een hoog slagingspercentage bij het examen. Kwaliteit telt!

Het kantoor

Op ons kantoor zijn altijd meerdere medewerkers aanwezig om de les- en examenplanning te regelen. Op die manier kunnen instructeurs zich 100% concentreren op het geven van rijlessen en coachen van kandidaten. Mocht een instructeur wegens ziekte of om persoonlijke redenen verhinderd zijn, dan zorgt een kantoormedewerker voor vervanging door een andere instructeur. Er is altijd een instructeur die ‘standby’ staat voor noodgevallen.

Als je vragen hebt over een les of een examen, of als je om wat voor reden ook verhinderd bent voor een les, kun je het kantoor bellen om de les te verplaatsen.

Instructeurs

De instructeurs van Verkeersschool van Buuren verstaan hun vak. Zij hebben een opleiding genoten tot rij-instructeur en volgen daarnaast jaarlijks een bijscholingstraject. Daarin komen zaken aan bod als omgaan met faalangst van kandidaten, nieuwe lestechnieken, nieuwe verkeerssituaties of omgaan met agressie. Verkeersschool van Buuren besteedt ook veel aandacht aan een nieuw fenomeen binnen de instructiewereld: het coachen van kandidaten. Coaching gaat verder dan opleiding van een kandidaat. Een coach denkt actief mee over het omgaan met specifieke factoren die de rijopleiding beïnvloeden. Zo kan de instructeur/coach zich bijvoorbeeld inspannen om een examen te verplaatsen, of bijscholing zoeken voor een kandidaat die extra hulp nodig heeft bij het behalen van het theoriecertificaat.

BUSINESS TOT BUSINESS

Allereerst heten wij u van harte welkom bij Verkeersschool van Buuren.

Al vele jaren zijn wij een serieuze gesprekspartner voor overheid, transportbranche, exameninstituten en overige organisaties. Als trendsetter op het gebied van (ver)nieuw(d)e opleidingen spelen wij in op de veranderingen in de sector, de behoefte aan meer veiligheid en de vraag naar betere en vooral snellere opleidingen.

Samenwerking met Van Buuren verzekert u van een professionele partner die een zorgeloze begeleiding verzorgt van uw opleiding(en). Met slechts 1 aanspreekpunt, landelijke dekking en een compacte opleiding vertrouwen wij erop u te allen tijde van dienst te kunnen zijn.

Wilt u meer informatie over ons opleidingsaanbod of vrijblijvend een offerte aanvragen?

Neem dan gerust contact met ons op!

Missie

Wij zijn trots op onze diensten en resultaten. Ons enthousiasme, onze aandacht en van de Van Buuren professionals maken daarbij het verschil!

Vanuit onze deskundigheid in opleiden & mobiliteit, zijn wij maatgevend binnen de opleidingsbranche en streven wij naar een maximale prestatie, resultaat en klantenbeleving.

Visie

Verkeersschool van Buuren focus zich op het persoonlijk en professioneel opleiden & ontwikkelen van mensen. Dat doen wij vanuit een PASSIE voor mobiliteit en het in praktijk brengen van onze cum laude filosofie.

Als trendsetter in mobiliteit beleven wij onze droom door het samenbrengen van theorie en praktijk in maatwerkoplossingen.

Een positie en gedachtengoed waar wij trots op zijn en continu in blijven investeren door het permanent ontwikkelen van onszelf.

Coachen bij Verkeersschool van Buuren staat voor:

 • Empatisch vermogen
 • Motiveren, inspireren & enthousiasmeren
 • Creativiteit & zelfredzaamheid
 • Veiligheid & vertrouwen creëren
 • Sociale vaardigheden
 • Proactieve houding
 • Betrokkenheid
 • Goede communicatieve vaardigheden

Om dit te waarborgen is er een intensief scholingsprogramma voor de medewerkers & directie opgesteld.

In dit terugkerend scholingsaanbod zijn de volgende onderwerpen reeds gepasseerd:

 • Ondernemerschap binnen verkeersschoolkaders (sessie 1)
 • Ondernemerschap binnen verkeersschoolkaders (sessie 2)
 • Coachen binnen verkeersschoolkaders
 • Ambassadeurschap
 • CKN keurmerk (WRM bijscholing & Van Buuren competenties)
 • Verkeersschool van Buuren – acquisitie
 • Effectief Coachen (directie)
 • Change management (directie)
 • Time management (directie)
 • Functioneren & beoordelen (directie)

Website | www.vbuuren.nl

Live Tracking
Volg op onze live timing/tracking pagina waar zij zitten op het parcours.

Nu bijgewerkt voor de Africa Eco Race

Africa Eco Race
Sponsors
VVRS in aktie voor
Dakar
Morocco Desert Ch.