www.lamboo.nl

Waarom Lamboo De Beste Keuze Is

AL MEER DAN 60 JAAR ERVARING

Vanaf de eerste dag staan wij voor kwaliteit en vakmanschap. Wij nemen elk project, groot of klein, serieus en streven er naar altijd het beste resultaat te leveren aan de klant!

WIJ HOUDEN VAN UITDAGINGEN

Een goed idee dat afwijkt van onze reguliere werkzaamheden? Geen probleem, dat zien wij als een uitdaging. We bieden graag een oplossing op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

WIJ ZIJN MERK ONAFHANKELIJK

Interesse in een van onze servicediensten? U kunt met elk merk bij ons terecht, wij zijn merkonafhankelijk en in staat een groot scala aan merken van bijvoorbeeld laadkleppen of koelmachines te behandelen!

MILIEUBEWUST

Met onze moderne, milieuvriendelijke spuiterij dragen wij ons steentje bij aan een groenere, schonere wereld. Wij vinden het belangrijk dat onze kinderen kunnen genieten van de wereld zoals wij dat ook doen!

WE ♥ CARROSSERIEBOUW

Bovenstaande statements, daar staan wij voor! Maar aan het eind van de dag houden wij gewoon heel erg van carrosseriebouw, dat is ook waarom wij er zo goed in zijn. Wij hebben passie voor ons werk!