www.muldereurope.com

Innovatie – Vakmanschap – Klantgerichtheid

Mulder Europe is al meer dan een halve eeuw toonaangevend producent van betonmixers. In die periode zijn meer dan 10.000 betonmixers gebouwd en afgeleverd. In verschillende maten en uitvoeringen, voorzien van een groot aantal opties. Onze goede naam hebben we te danken aan het leveren mixers van topkwaliteit die jarenlang probleemloos hun werk doen én aan onze uitmuntende service.

Het merendeel van onze betonmixers vindt u op bouwwerken in Nederland, maar ook internationaal worden onze betonmixers zeer gewaardeerd vanwege hun betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.

Mulder Europe werkt non-stop aan het optimaliseren van haar betonmixers, altijd gedreven door onze onderscheidende passie voor het vak en vooral rekening houdend met de wensen van de klant.

Mulder Europe ontwerpt, innoveert, produceert en installeert complete systemen. Altijd in nauw overleg met de klant. Klantgericht meedenken en flexibiliteit resulteert in het leveren van maatwerk en de beste oplossing voor u.

Mulder Europe werkt op basis van vooraf vastgelegde afspraken, inclusief een compleet overzicht van werkzaamheden en kosten. Duidelijkheid en een eerlijke prijs staan bij ons bovenaan.

Innovatieve oplossingen

Door de jarenlange ervaring, vakbekwame kennis en goede samenwerking met klanten zorgt Mulder Europe voor een optimale zekerheid. Wij onderscheiden ons door een eigentijdse visie en aanpak: wij gebruiken onze brede kennis en ervaring om proactief tot innovatieve oplossingen voor betonmixers te komen.