Wie zijn wij?

Van Velsen Rally Sport, afgekort VVRS, is ontstaan in het jaar 2015. Na een aantal jaren als monteur bij Ginaf Rally Power te hebben meegelopen heeft Aad van Velsen sinds 2015 zijn eigen rally team: het Van Velsen Rally Sport Team. Dat dat een goede keuze was heeft Aad, samen met zijn team, sindsdien al menigmaal bewezen in o.a. de Olibya Rally, de Dakar, Africa Eco Race, Morocco Desert Challenge en de Breslau Rallye.

Vaste waarde binnen Van Velsen Rally Sport is ‘het Blauwe Schatje’, de Ginaf racetruck.
In 2017 werd ‘Brutus’, de DAF service truck, aan het team toegevoegd. Deze wagen werd voorzien van een zeecontainer die volledig door het team is geprepareerd en ingericht.
Vervolgens werd een trailer aangeschaft welke door het team vanaf het chassis opnieuw werd opgebouwd. Deze trailer rijdt nu al wat jaren onder de naam ‘t Karretje.
In 2021 was het tijd voor een flinke upgrade: de Ginaf racetruck werd verkocht en een Scania racetruck deed zijn intrede in het team.

Het Van Velsen Rally Sport team heeft sinds 2015 liefst elf rally’s gereden. Alle elf keer werd de finish behaald en in Polen werd zelfs een derde plek veroverd. Na iedere rally keerde het team vol trots en met de nodige medailles huiswaarts. Vol mooie anekdotes en spannende verhalen, want daar is het bij Van Velsen Rally Sport toch ook om te doen; het avontuur aangaan en zoveel mogelijk mensen daarbij betrekken en mee laten genieten. Zowel voor, tijdens als na de rally.