Willem de Jong dekkleden

WillemDeJong-logo

Dekkledenfabriek Willem de Jong is al jaren een begrip binnen de Nederlandse transportsector op het gebied voor leveren van zeilen voor getrokken materieel. Door vakmanschap, ervaring, goede kwaliteit van de producten en een snelle service mogen wij in onze klantenkring een grote diversiteit aan transport gerelateerde bedrijven rekenen.

Een team van enthousiaste en toegewijde medewerkers verzorgt het proces van aanvraag tot levering en zorgt voor de basis van de service en kwaliteit. Wij hebben een aantal zeer ervaren zeilmakers in dienst alsmede een groot aantal jonge mensen die wij het vak leren zodat de ervaring binnen ons bedrijf blijft en wij kunnen garanderen dat de service ook in de toekomst gewaarborgd zal zijn. Wij hebben tevens een grafische afdeling welke alle beletteringen kan verzorgen op uw (schuif) zeilen en tevens gespecialiseerd is in het vervaardigen van stickers.

Sinds maart 2013 hebben wij onze productie over twee vestigingen verdeeld.

De hoofdvestiging is en blijft Moerdijk, hier is onze administratie, verkoop- en reclame afdeling en de productielijn voor de containerzeilen gevestigd. De productie van de schuifzeilen is verhuisd naar een groter pand in Rucphen.

Of het nu gaat om schuifzeilen, rolzeilen, containerzeilen, spandoeken, zeilen voor motor- en aanhangwagens of persoonlijk maatwerk al dan niet voorzien van reclame, wij verzorgen dit graag voor u.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden, onze medewerkers staan u graag te woord.

Website | Willem de Jong B.V.

WillemDeJong-web