Het is een indrukwekkende prestatie dat Aad, Jos en Bas ook etappe 11 weer hebben volbracht. Zeker als je bedenkt dat ze na etappe 10 pas diep in de nacht in het bivak aankwamen en al weer na 2,5uur(!) op weg moesten voor etappe 11. In die tijd hebben ze even gegeten, geslapen en zich voorbereid voor de volgende etappe. Jos en Charl hebben met hulp van de monteurs van Ginaf Service de truck in recordtijd weer klaargemaakt. Gelukkig zorgt Aad er samen met Bas en Jos voor dat de ijzersterke GINAF truck, -Aad’s blauwe schatje- niet veel heeft te lijden.
Aad vertelde dat het nu wel zwaar is.
“De afgelopen dagen zijn er wel ingehakt! We wilden perse etappe 10 uitrijden maar hebben wel risico genomen door in de nacht door te rijden door de hoge duinen. Maar we hebben dan ook veel vertrouwen in elkaar in de cabine en dat is echt geweldig. Dan kom je uiteindelijk in het bivak en heb je maar weinig tijd om je weer klaar te maken voor de volgende etappe.
Dan weer op pad voor etappe 11. We motiveren elkaar en gaan we er weer voor!
Het was een weer een zware dag met fesh fesh maar ook snelle paden. Het ging gewoon weer goed, de truck heeft ondertussen hier en daar wel een krasje maar lijkt wel onverwoestbaar. We zijn blij dat we ook deze weer hebben volbracht.”