Nog 3 dagen. Dan moet de rallytruck klaarstaan voor vertrek naar Marokko.

Er is inmiddels heel veel gedaan aan de truck, maar er moet nog genoeg gebeuren en het zal een race tegen de klok worden. De teamleden zijn zeer gemotiveerd en iedere avond aan het sleutelen. Er zijn ook een aantal vrijwilligers die bijspringen en ons door de laatste welbekende laatste loodjes heen helpen.

Zaterdag moet de truck klaar zijn. Moeten alle spullen ingepakt zijn en zal men richting Ederveen vertrekken om de truck daar klaar te maken voor transport naar Marokko. Zondagochtend zal Aad vertrekken om samen met het Rainbowteam en de assistentie truck van Ginaf rijdend richting Marokko te gaan. De planning is om op woensdag van Spanje naar Marokko over te varen. Hierna zal er in Marokko ook nog aardig wat kilometers gereden moeten worden voordat men aankomt in Zagora. Totaal zo’n 3385km. Op 3 oktober worden de overige teamleden Jos Schotanus (navigator), Sebastiaan Haverkamp (monteur in de truck) en Charl Luiten (monteur in bivak) ingevlogen. Jos Haverkamp  is als monteur in het bivak beschikbaar gesteld door Ginaf Rally Service om ons team te assisteren en vliegt gelijk met onze teamleden naar Zagora.

Op 3 en 4 oktober vindt in Zagora de keuring van de trucks en de administratieve afhandelingen plaats. Op 5 oktober gaat het dan echt gebeuren en zal de rallytruck aan de start verschijnen en zal het debuut van de Stompwijkse rally truck een feit zijn. 1e dag een wedstrijdetappe van 330km en een verbindingsroute van 133km, 2e dag 224km en 141km, 3e dag 274km en 196km, 4e dag 293km en 348km verbindingsroute naar Agadir. Het bivak verhuist tijdens de rally maar 1x .Dat is dus op de 4e dag van Zagora naar Agadir.  De  laatste wedstrijddag is op 9 oktober. Deze dag heeft men een etappe van 237km met een verbindingsroute van 79km. Het team gaat er voor om de finish te halen! Zaterag 10 oktober komen Aad, Jos en Charl met het vliegtuig naar huis. Sebastiaan zal met de truck naar huis komen.

Het team gaat ervoor om zoveel mogelijk ervaring op te doen. Door het meedoen aan deze rally kunnen zij zich zo goed mogelijk voorbereiden voor de Dakarrally 2016.

Uiteraard gaan we proberen om zoveel mogelijk nieuws vanuit Marokko te vergaren om iedereen via de website en op facebook op de hoogte te houden!