Nu de truck onderweg is naar Zuid-Amerika, zijn de voorbereidingen voor het vertrek van het team naar Buenos Aires nog in volle gang.

In de afgelopen weken hebben we gemerkt dat de aandacht van de pers en de media voor ons team, het eerste truckteam uit Zuid-Holland, behoorlijk is gegroeid en daar zijn we natuurlijk erg trots op. We vinden het dan ook belangrijk dat iedereen ons straks tijdens de rally goed kan volgen. Daarom hebben we ons team met nog één persoon uitgebreid.

Rachel van Lier is ons nieuwste teamlid en zij zal ook meegaan naar Zuid-Amerika en tijdens de rally actief zijn als pers-chef. Rachel woont in Nootdorp en dit gaat haar derde Dakar worden. Met haar ervaring zal zij het team begeleiden op het gebied van pers en media. Zij gaat er tevens voor zorgen dat vrijwel dagelijks foto’s, filmpjes en interviews van ons team verstuurd worden naar Stompwijk. Waar vervolgens Rob Steltman (RSAV Media) zo snel mogelijk verwerkt wordt voor plaatsing op onze website, social media en in persberichten.

Wij hopen op deze manier onze sponsoren, fans en de pers zo goed mogelijk te kunnen voorzien van mooie foto’s, video’s, interviews en natuurlijk het laatste nieuws over de verrichtingen van ons team in Dakar 2016.