Dinsdag 25 augustus was het zover. De laatste twee teamleden zijn aan ons team toegevoegd. Onze monteur in het bivak, Charl Luiten, was al bekend. Nu is ook de definitieve indeling van de wedstrijdtruck een feit.

Zoals bekend zit Aad van Velsen achter het stuur, op de middelste stoel zal navigator Jos Schotanus plaats nemen met rechts naast hem monteur Sebastiaan Haverkamp.

Met deze mensen en het ondersteunende team vanuit Stompwijk, te weten Alex van der Heide (website) en Nicoline van Velsen gaan we er vol voor om de finish van de Dakarrally te gaan halen.

Jos Schotanus heeft al diverse rally’s genavigeerd. Jos is een rustig persoon die zijn taak zeer serieus neemt en met volle toewijding voor het beste resultaat gaat. Een prettige bijkomstigheid is dat Jos met zijn woonplaats Waddinxveen dicht bij de thuisbasis Stompwijk woont. Jos heeft zijn eerste rally-ervaring opgedaan bij Kees Tijsterman. Een perfecte leerschool dus.

Sebastiaan Haverkamp is in het dagelijkse leven bedrijfswagenmonteur en is net als Aad van Velsen zijn rallyloopbaan bij het Ginafteam begonnen. Hij was daar monteur van de snelle assistentietruck (ook een Ginaf X2222). Door het doorzettingsvermogen en de winnaarsmentaliteit van Sebastiaan (Bas) hebben we alle vertrouwen in hem. Ook Bas woont (Boskoop) dicht bij de thuisbasis.

Ons Stompwijkse Rallyteam heeft hiermee toch wel iets speciaals. De teamleden in de wedstrijdtruck hebben alle drie hun ervaring opgedaan bij Ginaf Rally Power/Ginaf Rally Service. Alle teamleden komen uit Zuid-Holland en het schijnt zo te zijn dat we het eerste deelnemende Dakarteam met een truck uit de Randstad zijn.

Wij zijn dan ook zeer tevreden over de samenstelling van het gehele team, waardoor we met zeer veel vertrouwen de rallytoekomst tegemoet gaan.