In verband met organisatorisch en administratieve redenen hebben we na goed overleg met Ginaf Rally Service monteur Jos Haverkamp per direct overgenomen. Jos heeft onder de vlag van Ginaf Rally Service  ook al als monteur aan onze truck gesleuteld tijdens de Oilibya rally.

Zodoende hebben we nu naast Charl ook Jos als eigen monteur in het bivak. Jos is een ervaren monteur in de rally. Is ook al een poos actief betrokken bij het klaarmaken van onze rallytruck en daarbij al aardig ingeburgerd bij ons team. In het dagelijkse leven is hij bedrijfswagen-/bouwmachines monteur. Ook Jos komt uit de Randstand, te weten uit Reeuwijk.

Naast Jos hebben wij Rob Steltman ook in ons team opgenomen. Door Rob zijn jarenlange ervaring in diverse rally’s op het gebied van film, fotografie en communicatie zal hij heel belangrijk voor het team worden nu wij veel meer aandacht krijgen van de pers dan wij hadden verwacht. Rob zijn taken zullen zijn: communicatie met pers en contactpersoon van Van Velsen Rally Sport op het moment dat het team in het buitenland is voor rally. Op onze facebook staan inmiddels een aantal filmpjes (w.o. rondje Eurocircuit in Valkenswaard) welke door Rob gemaakt zijn.

Door toevoeging van Jos en Rob aan ons team kunnen wij nu zeggen dat ons team nu bijna compleet is en wij klaar zijn voor de grootste rally ‘Le Dakar’.