Met de kerstdagen achter de rug, het team onderweg naar Zuid Amerika en de jaarwisseling in het verschiet is dit dan ook een mooi moment om terug te blikken op een aantal evenementen die wij na de Dakar met de truck hebben bezocht en velen een onvergetelijke ervaring hebben bezorgd.

 

4×4 Beach Katwijk

Op 30 april was het strand van Katwijk omgetoverd tot een off-road terrein waar je zelf met een 4×4 het zand kon doorploegen. Daarnaast was een paar kilometer strand vrijgemaakt waar eenieder die het aandurfde, kon meerijden met een Dakartruck. Naast een aantal trucks van Ginaf Rally Power, reden ook wij mee en hebben heel veel mensen een onvergetelijke ervaring bezorgd.

 

 

Dutch Dakar Experience

Het eiland van Maurik is een uniek stukje avonturengebied in Nederland. Onze sponsor VB Airsuspension organiseerde daar op 20 en 21 mei een heel gevarieerd off-road en adventure evenement. Alles op het gebied van off-road was beschikbaar om zelf te ervaren, van trail rijden tot off-road en zelfs powerboat. Maar een hoogtepunt voor velen was toch ook hier het meerijden met een Dakartruck over een spectaculair parcours. Voor ons was het hoogtepunt dat we voor stichting Groot Hart, zieke kinderen een onvergetelijke ervaring konden bezorgen met een rit in onze truck.

 

 

GBI van Beijeren Bouwbeurs

Op 27 mei was de jaarlijkse bouwbeurs bij GBI van Beijeren in Alphen a/d Rijn. Dit jaar geheel in Dakarstijl en daar mocht onze truck natuurlijk niet ontbreken…

 

 

Reeuwijkse ondernemersbeurs

Op 10 en 11 juni stond onze rallytruck op de Reeuwijkse ondernemersbeurs. Op deze beurs laten de Reeuwijkse ondernemers zich van hun beste kant zien en was er van alles te beleven.

 

 

Bezoek aan Brandweer Schiphol

Ons team was op 12 juni uitgenodigd voor een bezoek aan de Brandweer van Schiphol. De rondleiding en blus demonstratie was heel indrukwekkend. Ook hier bleek dat de brandweermannen en -vrouw, die normaal gesproken al over indrukwekkende voertuigen beschikken, heel graag een rit in onze Dakartruck wilden meemaken.

 

 

Opening tankstation DCB Energy

Tijdens de feestelijke opening van het nieuwe Tank- en TruckEasy Harnaschpolder in Den Hoorn op 16 en 17 juni stond onze rallytruck te glimmen. Een mooi, modern tankstation van onze hoofdsponsor DCB Energy waar iedereen kan tanken (bedrijven en particulieren).

 

 

Landlevenfair Stompwijkse paardendagen

Omdat onze rallytruck ook paardekrachten (zo,n 1000PK) heeft, was ons rallyteam was uitgenodigd om op 16 juli met de rallytruck aanwezig te zijn op de Landlevenfair tijdens de Stompwijkse Paardendagen… Een demonstratie geven was hier niet mogelijk, maar even in de truck plaatsnemen op de rijdersstoel kon wel.

 

 

Gamma Racing Days

Op 6 en 7 augustus was het TT circuit in Assen hét middelpunt van de auto- en motorsport. Alle gemotoriseerde disciplines waren aanwezig en hebben het publiek vermaakt met races en demonstraties. Er was een heus Dakar Bivak gemaakt waar vele Nederlandse Dakardeelnemers en ook wij aanwezig waren. We hebben op zondag een aantal ronden over het circuit mogen rijden voor een enthousiast publiek.

 

 

NK Gazonmaaierrace Stompwijk

Tijdens de NK Gazonmaaierrace in Stompwijk op 28 augustus was het de bedoeling dat onze truck ook aanwezig zou zijn. Maar omdat daaraan nog druk werd gesleuteld was Ginaf Rally Power direct bereidt om één van hun rallytrucks (toevallig het broertje van onze truck) neer te zetten met een groot spandoek van onze truck er naast. Zo kon men toch even een kijkje nemen in een echte rallytruck.

 

 

Formido Finale Races

Het wegrace seizoen voor de autosport werd op 23 oktober afgesloten op het TT Circuit in Assen. Op verzoek van onze sponsor Formido, hebben we daar de truck neergezet en hebben uiteindelijk heel veel kinderen maar ook volwassenen even in de truck mogen zitten. En hoewel we niet hebben gereden maakte dit al heel veel indruk op iedereen. Hier was toch wel het hoogtepunt dat we wederom een aantal zieke kinderen namens stichting Groot Hart in de truck hebben gehad. Ze mochten plaatsnemen achter het stuur en we hoorden later dat een aantal deze ervaring het mooiste was wat ze die dag hadden meegemaakt.

 

 

De RTL GP Dakar pre-proloog

Traditioneel worden op het Eurocircuit Valkenswaard de Nederlandse deelnemers gepresenteerd van Le Dakar. Dit jaar op 30 oktober. Het publiek kon de deelnemers in actie zien op het spectaculaire circuit. Dit jaar hebben wij op verzoek “taxiritten” gereden met prijswinnaars zodat zij konden ervaren hoe het is om te racen met een Dakartruck. Een geweldige belevenis.