Alles is geregeld en we kunnen eindelijk bekent maken dat we van 12 tot 19 maart gaan deelnemen aan de Fenix Rally in Tunesië!
De rally in een land met veel zand en duinen en we gaan zeker 4 duin etappes rijden. Iets waar Aad en het team zich enorm op verheugen want het gaat de eerste keer worden dat de nieuwe Scania Rally truck zich met Aad kan gaan bewijzen in het zand en de duinen.
200 equipes op de motor in de auto, SSV en natuurlijk in de trucks -ook veel Nederlanders- zullen aan de start verschijnen en het is ook al zeker dat er na de rally een compleet verslag van minimaal 50 minuten (maar misschien meer) bij Ziggo meermaals te zien zal zijn!

De organisatoren van de Africa Eco Race waar Aad oorspronkelijk in maart naar toe zou gaan, hebben begrip getoond voor de beslissing om af te zeggen en alle aanbetalingen weer teruggestort. Een keurige afhandeling. De verplaatsing van die rally naar oktober maakte het namelijk praktisch onmogelijk om daar naar toe te kunnen gaan.

De verwachting is dat er in juni ook weer zal worden deelgenomen aan de Breslau Rally in Polen, maar daarover later meer.
Nu dus alle zeilen bijzetten om alles klaar te maken voor vertrek rond 10 maart naar Tunesië.